g
Contact opnemen met
Km 4, weg naar Amizmiz Marrakech 40000
resa@edenandalou.com
+212 (0)524 45 94 00 / 20 / 21 / 22 / 23
Volg ons

EDEN ANDALOU

Km 4, weg naar Amizmiz Marrakech 40000

Je hebt het allemaal uitgedokterd Een 5-sterren toeristisch complex in Marrakech met All Inclusive formule GERENOVEERD IN 2020 Eden Andalou werd eind 2019 en 2020 volledig gerenoveerd. Eden Andalou is het hele jaar door... Verwarmd zwembad 2 verwarmde zwembaden wanneer nodig Een 5-sterren toeristisch complex in Marrakech met All Inclusive formule 70.000 M² geluk Ontspanningstijd De Grote Ruimten van Eden Andalusië Het Aquapark 100% GLISSE in al onze aanbiedingen zonder extra kosten. Suites van 44 tot 48m². Buffetcatering kinderen van de kinderclub
Op een groot park van een hectare natuur en groen
Animatieteam Toont
Sportactiviteiten
Recreatieve activiteiten
Oriëntaalse dans

en nog veel meer...

In All Inclusive, vermenigvuldig
de geneugten van Marrakech, terwijl u uw budget onder controle houdt!

5-sterren All Inclusive hotel in Marrakech met een gigantisch aquapark. Verblijf in suites van 44 tot 48m², aangepast aan gezinnen. Entertainment team, gastronomisch restaurant inbegrepen met zijn grote buffetten; al uw high-end maaltijden zijn inbegrepen, evenals een selectie van warme en koude dranken die naar believen worden geserveerd.
Behandel uzelf terwijl u uw vakantiebudget onder controle houdt.
Wij regelen alles voor u!

253 suites van 44 tot 48m² en prestige suites

Hotel All inclusive volledig gerenoveerd eind 2019/20

Eden Andalou, het ijkpunt voor All Inclusive hotels in Marrakech, verwelkomt al 13 jaar gezinnen uit de hele wereld. Eind 2019 en 2020 heeft het hotel geprofiteerd van een uitgebreid programma van volledige renovatie.

Een hotel voor gezinnen

253 suites van 44 tot 48M², met terras of balkon of U-vormige lounges. Tot 6 pers. met ouderzijde en aparte zijde (max. 3 bedden)

Geavanceerd Sanitair Protocol

Uw vakantie in Marrakech in veiligheid

Hotel All Inclusive in Marrakech, Eden Andalou heeft alle voorzorgsmaatregelen getroffen die het Marokkaanse Ministerie van Volksgezondheid heeft bevolen om uw veiligheid te allen tijde te garanderen: bewegwijzering, versterkte reiniging en desinfectie, sociale afstand, bescherming van het personeel, aanpassing van ons cateringaanbod.

HOOGWAARDIGE CATERING

Alle maaltijden zijn inbegrepen in ons all-inclusive aanbod;
Het restaurant Atlas biedt een internationale keuken en rijke en gevarieerde buffetten.

253
Aantal suites
48
Suite gedeelte
70000
Aantal M²
55000
Kubieke meters zwembadwater

ZWEMBADEN & AQUAPARK

Zowel in het hotel als in het aquapark staan talrijke zwembaden tot uw beschikking. Sommige worden verwarmd wanneer dat nodig is. Eden Andalou, het is het hele jaar door geluk.

De animaties

Feest in Marrakech zonder Eden Andalou te verlaten;
De hele dag en in de nacht kun je je niet vervelen!

Diensten Plus

Meer keuzes, meer plezier;
bij Eden Andalou kun je jezelf extra en buitengewone diensten aanbieden:
-

WELZIJN & SCHOONHEID

SPA, hammam, zintuiglijk zwembad met jacuzzi, kapper, fitnessruimte en nog veel meer... Trakteer uzelf op het ultieme.

Restaurants & feesten

In de VIP Lounge kunt u uw "extra" avonden verlengen in een verfijnde clubgeest. De Jazz Bar biedt een veeleisend menu met gerenommeerde alcoholen.

Brede open ruimtes Gebeurtenissen

Privé-evenementen of zakelijke evenementen

Eden Andalou biedt een van de beste incentive-locaties in Marrakech. Tot 1200 deelnemers. Geniet van uitzonderlijke plaatsen waar alles mogelijk is. State-of-the-art technologische apparatuur, catering op maat, zwembaden, aquapark en nog veel meer zorgen voor het succes van uw evenementen. Onze teams zullen uw stoutste dromen waarmaken.

Vertrek en terugkeer naar Eden Andalou

Exclusieve excursies

Marrakech is het vertrekpunt voor vele excursies.
Eden Andalou organiseert ze voor u tegen de beste voorwaarden.
1/2 dag, 1 dag of bivak van 2-3 dagen.
Escapade in Quad, Buggy, of paard- of kameelrijden.

Wat is er nieuw in Eden Andalou - 5-sterren All Inclusive Hotel in Marrakech

Laatste nieuws

Ontdek hier de nieuwe publicaties van Eden Andalou; promoties, speciale programma's en nog veel meer...

Omdat het belangrijk is om tijdens de vakantie verbonden te blijven, biedt Eden Andalou u zijn WIFI-verbindingen aan via optische vezel.

Vergeet hier de problemen met de beschikbaarheid van ligstoelen. U vindt alle plaatsen die u wilt rond onze zwembaden tijdens uw verblijf.

Excursies naar Marokko vanuit het Eden Andalou Marrakech hotel all inclusive
Excursiekantoor

Eden Andalou biedt een veelvoud aan excursies en buitenactiviteiten met vervoer van en naar het hotel inbegrepen, tegen de beste tarieven.

Eden Andalou biedt een pendeldienst aan naar de Medina en het historische centrum op reservering. (Beschikbaarheid onder voorbehoud van de gezondheidsvoorschriften).

Eden Andalou stelt regelmatig speciale aanbiedingen en promoties voor

ACTUELE SPECIALE AANBIEDINGEN

Luchthavenvervoer

Bestel uw transfer naar het hotel door onze erkende partner "Excel Transports". Uw chauffeur zal op het vliegveld op u wachten met een bordje "EDEN ANDALOU".

All-inclusive dranken

Geniet van een ruime keuze aan drankjes van 10 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds. Deze drankjes worden geserveerd aan de Sun bar en in het Mimosa, bij het glas.

Alle digitale

Eden Andalou heeft alle papieren media, een voertuig voor ziektekiemen, geëlimineerd; dus, van de registratie tot het raadplegen van kaarten, menu's en documentatie, gaat alles via uw smartphone.

Eden Andalou heeft zalen die geschikt zijn voor grote groepen voor bruiloften, feesten en alle privé- of commerciële evenementen.

Prijzen

Eden Andalou is door Tripadvisor uitgeroepen tot een van de "25 Beste Hotels in Afrika - Familie Categorie". We worden ook hoog gewaardeerd door klanten van reissites.

Reserveer online

U profiteert altijd van het beste beschikbare tarief en belangrijke voordelen; upgrades (afhankelijk van beschikbaarheid), gratis kluis, VIP-ontvangst en nog veel meer...

Heeft u een vraag?
We zullen u per omgaande antwoorden

Klik of sleep een bestand in dit gebied om het te uploaden.